A gondozóházi ellátás igénybevételének módja:

Az ellátásba vételt, a leendő gondozott előzetes beleegyezésével javasolhatják az ellátó egészségügyi intézmény orvosai, területi önkormányzatok gyámhivatalai, a kórházak szociális nővérei, valamint más szociális intézmények vezetői, mentálhigiénikusai, amennyiben a kérelmező önellátási képessége átmenetileg, vagy tartósan hiányzik. Egészségi állapota alapján otthoni ellátása családi segítséggel sem oldható meg.

Az intézményi bekerülés sorrendjét az előjegyzési lista alapján végezzük, de sürgősségi esetben, egyéni elbírálással a vezető döntése alapján történik.

Intézményi felvétel esetén a gondozott 8 napon belül foglalhatja el helyét.

Egészségügyi, kórházi kezelés elhúzódása esetén a határidő személyes megbeszélés alapján módosítható.

A Gondozóházi ellátásra történő felvételekor szükséges személyi okiratok: személyi igazolvány, TAJ-kártya, nyugdíjszelvény, rendelkezésre álló orvosi dokumentáció.

Intézményünket napi intézményi díjtérítéssel lehet igénybe venni. Egyösszegű, bekerülési díjat nem számolunk fel. A térítési díj tartalmazza a gondozott teljes ellátásának költségeit, beleértve a teljes gyógyszer, valamint rehabilitációs igényt is. A külön juttatás alá tartozó szolgáltatásokról, ezek igénybevételéért fizetendő térítési díjakról – fodrász, pedikűr stb. – a Házirend rendelkezik.

 

Copyright © 2009 - 2018 EMPÁTIA GONDOZÓHÁZ NONPROFIT KFT. - Minden jog fenntartva.
Empátia Gondozóház Nonprofit Kft. Budapest, 1135. Kerekes u. 12-20. Magyarország, Tel. / Fax. : +36 1 359-6018


Internetes megjelenésünket az Expeditus PR InterNETional (domain-név és szerver- / tárterület-szolgáltatás) biztosítja.